1. Yes, it's a whole new look! Have questions or need help? Please post your question in the New Forum Questions thread Click the X to the right to dismiss this notice
  2. Seeing tons of unread posts after the upgrade? See this thread for help. Click the X to the right to dismiss this notice

Been waiting for 9 years.

Discussion in 'Homeowners Corner' started by Chsalas, Jun 17, 2019.

  1. Chsalas

    Chsalas Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    1,535
    Likes Received:
    15
    FIOS
     

    Attached Files:

  2. vacliff

    vacliff "You shouldn't say that."

    Joined:
    Nov 14, 2002
    Messages:
    5,086
    Likes Received:
    213
    Good things come to those who wait!
     
  3. MikeS

    MikeS New Member

    Joined:
    Aug 18, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    welcome to 2019!
     
  4. kevinq

    kevinq Member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    622
    Likes Received:
    65
    I have had Fios for less than two months and have experienced video freezing twice, each time making my TV unusable. I had more consistent video with OpenBand.
     
    StephNBen and Tech91 like this.
  5. SOBHAN MATTA

    SOBHAN MATTA SM

    Joined:
    May 13, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Same here, after moving the Verizon, we see buffering more and more.
     
  6. Tech91

    Tech91 Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    80
    Likes Received:
    6
    I've had more internet problems since switching to Verizon...computer locking up way more than with Openband.
     
  7. Excelsior

    Excelsior Southern Walk||IMPERIUM IN IMPERIO||

    Joined:
    Aug 1, 2014
    Messages:
    259
    Likes Received:
    44
    This happened on two separate evenings with my boxes. I used the chat tool through the myFiOS app, and the support analyst flashed the box. It was discovered that there was a low power reading somehwere in the box. That seemed to have fix the issue permanently. But the first time was isolated, and just one evening. The second incident was within a week of the first incident, but it has been about two months since I have seen this problem. The chat tool on the App is pretty good.

    One other thought is if your boxes are set up on wifi, shut that option down through the boxes and use the coaxial. One of my boxes was pretty slow and I turned off the wifi option and now run it off of the coaxial line and it is much better.

    My old 2010 desktop computer ran slower, too. It could have been the motherboard, amount of RAM, or the network card. The problem was solved when I bought a new computer a couple weeks ago with a gigabit network card. The connection now is smooth and very fast. My speed tests are coming in at 850/900. It is a little slower than full 940 on the download because I have a switch splitting the signal 5 ways in my patch panel.
     
  8. kevinq

    kevinq Member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    622
    Likes Received:
    65
    I will have to try the chat tool next time. I tried the online self-service, which didn't work, and then was directed to call. The representative tried a few things with no success and she said that it was the coax cable. After last night, I have now encountered an issue on 3 of my 4 boxes. Each time the issue occurs around ~11:00pm at night and on a different box. I used online support the first time, online and phone support the second time, and didn't call the third time (last night). Nothing resolved the issue as it was happening, but then the next morning all is fine.

    I am using a coax cable and not wifi for all 4 boxes.
     

Share This Page