1. Yes, it's a whole new look! Have questions or need help? Please post your question in the New Forum Questions thread Click the X to the right to dismiss this notice
    Dismiss Notice
  2. Seeing tons of unread posts after the upgrade? See this thread for help. Click the X to the right to dismiss this notice
    Dismiss Notice

Linksys Problem with Broadband

Discussion in 'Community Broadband & Computers' started by A1A, Feb 7, 2010.

  1. A1A

    A1A New Member

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Hi,

    If I connect my computer(s) to the wall (data) they connect to internet without any problems. If I connect my Linksys router to the wall and try to connect to it from any computer at my house, I fail. I tried it with or without security, I cannot connect to my router. I called Cisco and they could not figure out the issue either. Do you know if anything recently changed with Broadband internet? Do I have to apply some new configuration to my router now? I was fine for the last 4 years.
     
  2. lilpea

    lilpea Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Messages:
    3,079
    Likes Received:
    16
    who is your Internet Provider?
     
  3. A1A

    A1A New Member

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Broadband is the Internet provider.
     
  4. Mr. Linux

    Mr. Linux Senior Member & Moderator Forum Staff

    Joined:
    Jul 26, 2001
    Messages:
    3,248
    Likes Received:
    48
    A1A, I think your Internet Provider is OpenBand, not 'Broadband'.
     
  5. lilpea

    lilpea Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Messages:
    3,079
    Likes Received:
    16
    If your provider is Openband, it could be a network based issue (NAT DHCP etc)
    ...at this point we need to open a ticket for the community. In the past few weeks I have logged several dozen complaints (both on the forums & emails) with folks having issues with a wireless device and lack of connectivity.

    I am discussing the SOP with other SW HOA BoD members and will post accordingly.
     
  6. A1A

    A1A New Member

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Yes, it is OpenBand. Sorry about the mistake.
    I guess it is better that numerous people
    are experiencing this issue. Maybe a common
    solution can be found.
     
  7. hornerjo

    hornerjo Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2002
    Messages:
    1,332
    Likes Received:
    25
    Have you tried doing a hard reset on the router? Some of the settings could have gotten messed up. On the back there is a small hole, press the button in until all the lights flash.
     

Share This Page