1. Yes, it's a whole new look! Have questions or need help? Please post your question in the New Forum Questions thread Click the X to the right to dismiss this notice
  2. Seeing tons of unread posts after the upgrade? See this thread for help. Click the X to the right to dismiss this notice

Verizon - Two days for a tech to come in ?

Discussion in 'Southern Walk Announcements' started by Jammy, Aug 22, 2019.

  1. Jammy

    Jammy New Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    4
    Had a long call with the service desk rep, who tried his best to reset/push whatever remotely.
    Eventually he concluded that the ONT is blown; couple of lights are red.

    The next thing I know the earliest time a tech guy can come and have a look is after 48 hours.

    Yes, two days.

    Tried my best to persuade him to give local contact I can talk to but to no use as they use a chat tool!

    Has anyone gone through similar ?
    Any tips to check for resolving by myself?
    Did all the restarts , plug/unplug.

    The service model is pretty ridiculous.
    It’s like peeling an onion.

    Oh my Openband.....
     
  2. Weasel

    Weasel New Member

    Joined:
    Feb 12, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    4
    Same thing happened to me.... turned out the ONT was fine, but my buried fibre connection got cut by an install crew setting up my neighbor. Luckily the Verizon tech made it out to my house the next morning after placing the call and was able to quickly run a temp line which was buried a few days later.
     
  3. Jammy

    Jammy New Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    4
    That’s good to know. Hoping someone comes tomorrow as I am placed on some kind of wait list for tomorrow.

    The only thing that was happening at the time I lost connection was the landscaping crew working my neighbor’s yard. And this is my first week with Verizon.
     
  4. Jammy

    Jammy New Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    4
    Update: The issue was resolved by the tech, who identified that someone working on one of the Ridgeway hubs did not push the wire/pin all the way in.

    I had issues again after an hour and it took 30 mins for Verizon (chat support) to resolve. They did some "manual provisioning" - not sure what that meant.
     

Share This Page